Over Myrtle

Myrtle Vreedenburgh is Beeldend therapeut en autonoom kunstenares bij Kleurenpad.
Voor Myrtle is kunst een voortdurende, persoonlijke ontdekkingsreis. Mede door haar opleiding tot Kunstzinnig Therapeut (nu: Vaktherapie Beeldend) heeft ze hierin veel mogen ontdekken en ervaren. Echter, haar liefde voor tekenen en schilderen gaat ver terug naar haar kindertijd, waar dit medium een goede uitlaatklep was voor haar. Naast de kunstzinnige begeleiding en schilderlessen die Myrtle aanbiedt, is Myrtle ook beeldend kunstenares. Ze schildert voornamelijk met olieverf vanuit haar gevoel. Ze verkoopt haar schilderwerk en maakt persoonlijke schilderijen op aanvraag. Op haar kunstwebsite en haar Social Media is meer van haar werk te zien.

Myrtle-Vreedenburgh Kleurenpad

Tijdens haar opleiding tot Beeldend Therapeut (aan de Hogeschool Leiden), heeft Myrtle onder andere werkervaring opgedaan met kinderen in het basisonderwijs en met ouderen in de psychosomatiek bij een dagopvang. Haar interesse ging vooral uit naar hechtingsproblematiek en onzekerheid bij jonge kinderen. Daarnaast heeft Myrtle zich gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops aan zowel kinderen in het basisonderwijs alsook aan volwassenen.
Tijdens haar studie begon ze vanuit haar eigen ervaring met geven van workshops en 1 op 1 sessies in intuïtief tekenen en schilderen.

Na bijna 3 jaar in het buitenland te hebben gewoond, inmiddels moeder van een zoon en mede oprichtster te zijn geweest van een ecologisch project in Portugal, woont Myrtle momenteel in Scheveningen en heeft Myrtle een rugzakje aan levenservaring erbij.
Myrtle heeft 2 jaar part time gewerkt als beeldend therapeut bij een instelling voor mensen met Korsakov en geeft nu voornamelijk nog privé sessies/lessen in haar praktijk en maakt schilderijen in opdracht. haar bestaande werk is ook te koop.
Myrtle’s kunst vindt steeds meer verdieping en steeds meer ontdekt ze wat voor een mooi medium de kunst kan zijn als vorm van therapie en zingeving. Myrtle hoopt haar ervaring en inspiratie met zo veel mogelijke andere mensen te mogen delen. Ze helpt je graag bij het vinden van jouw kleuren en unieke stijl en het uiten van je creativiteit.
Je bent van harte welkom in Scheveningen in haar praktijk en atelier!
Volg Myrtle op Instagram voor updates en inspiratie.

Myrtle is naast Beeldend therapeut ook kunstenares. Zie haar werk via haar andere website of Social Media.

Bekijk Myrtle’s kunst