Aanbod Kleurenpad

KUNSTZINNIGE BEGELEIDING (INDIVIDU)

Kunstzinnige begeleiding voor volwassenen met een persoonlijke hulpvraag. Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur, er kunnen enkele sessies gegeven worden óf op traject basis, bij aanvraag zorgen we voor een gepast traject op basis van de persoonlijke vraag.

Meer info

TEKEN- EN SCHILDERLESSEN

Bij Kleurenpad kun je terecht voor teken- of schilderlessen aan op aanvraag, waarbij het werken vanuit je gevoel en waar het kleurgebruik centraal staat. Een les duurt een uur tot anderhalf uur. Afhankelijk van de vraag werken we aan de hand van een onderwerp, thema of techniek. Zowel individueel als bij een klein groepje (maximaal 4 personen) mogelijk.

Meer info

Schilderij op aanvraag

Ontvang jij graag een persoonlijk schilderij dat speciaal op jou is afgestemd of voor jou praktijkruimte of voor thuis? Myrtle maakt naast haar eigen kunst ook schilderijen op aanvraag. Neem contact op om met haar af te stemmen wat jouw vraag en wens is en dan wordt er overlegd wat mogelijk is, wat voor formaat en materiaal er gebruikt gaat worden en wat hierbij de kosten zijn.

Meer info

EEN SPECIAAL CADEAU

Naast de lessen of sessies, kan je bij Kleurenpad ook terecht voor een persoonlijk cadeau of schilderij voor bijvoorbeeld een verjaardag of bijzonder moment. Dit kan eventueel ook samen gemaakt worden of onder begeleiding. Samen met jou zorg ik voor een onvergetelijk cadeau. 

Meer info